Skip to content

Repatriëring

repatriering en vervoer binnen nederland en europa

Repatriëring en vervoer binnen Nederland en Europa

De Heer Uitvaartzorg biedt 24/7-diensten voor repatriëring en vervoer binnen Nederland en Europa. Onze zorgvuldige en respectvolle aanpak zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt. Of u nu een dierbare wilt repatriëren vanuit het buitenland naar Nederland, of andersom, wij staan voor u klaar. Onze medewerkers kunnen ook overledenen vervoeren binnen Nederland, bijvoorbeeld van een mortuarium of luchthaven naar het uitvaartcentrum of de woning voor een thuisopbaring. Let op: statievervoer tijdens een uitvaart is niet inbegrepen in onze vervoersdienst.

Verzorging en repatriëring

Wij bieden ook verzorgingsdiensten aan voorafgaand aan of na een repatriëring van de overledene. Onze dienstverlening is flexibel en we streven ernaar om te voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Zo kunnen we bijvoorbeeld een verzoek van de nabestaanden honoreren om nog een keer langs een bepaalde woning of straat te rijden, of een bijzondere route te nemen die veel betekende voor de overledene. Bij De Heer Uitvaartzorg doen we er alles aan om deze wensen te realiseren.

Meer weten over repatriëring?

Als u meer wilt weten over onze repatriëringdiensten, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen via +31 6 408 718 62 of contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.

de heer uitvaartzorg - respectvolle repatrieringsdienst en uitvaartzorg