Repatriëring

IMG-20190908-WA0000

Repatriëring en vervoer binnen Nederland en Europa

Een dierbare overlijdt in het buitenland en moet weer terug naar Nederland worden gebracht. Of iemand moet juist vanuit Nederland naar een ander Europees land worden gerepatrieerd. De Heer Uitvaartzorg zorgt met de 24/7- dienst ervoor dat dit proces respectvol en soepel verloopt. Niet alleen repatriëren wij mensen vanuit of naar het buitenland, maar onze medewerkers kunnen een overledene ook vervoeren binnen Nederland. Bijvoorbeeld van een mortuarium of luchthaven naar het uitvaartcentrum of woning voor een thuisopbaring. Alleen statievervoer tijdens een uitvaart is niet inbegrepen in onze vervoersdienst.
Wilt u meer weten over repatriëring neem dan gerust contract met ons op. U kunt ons bellen via +31 6 408 718 62 of neem contact op via onderstaand contactformulier.

 

Verzorging en repatriëring

Het is mogelijk om vooraf of na een repatriëring van de overledene een verzorging plaats te laten vinden. Daarbij willen wij zoveel mogelijk voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Bijvoorbeeld een verzoek van de nabestaande om nog een keer langs een bepaalde woning of straat te rijden, of een bijzondere route die veel voor diegene betekende. Wij proberen deze wensen altijd te realiseren.

IMG-20190907-WA0013