Skip to content
Homepage deheeruitvaartzorg
Betrouwbare en respectvolle
verzorgings- en repratriëringsdienst
06-14763062
24/7 bereikbaar
Repatriëring Nederland
Respectvol en betrouwbaar
Flexibel
Wij houden rekening met uw wensen
IMG-20190907-WA0017

De Heer Uitvaartzorg, uw partner in vervoer, verzorging en repatriëring van overledenen.

Dit is wat De Heer Uitvaartzorg op respectvolle, transparante en flexibele wijze doet voor onder meer uitvaartondernemers en alarmcentrales. Onze medewerkers staan 24/7 klaar om onze service aan te bieden, zodat een uitvaart in gang kan worden gezet.

Wij zijn graag uw partner in het verzorgen van vervoer, verzorging en opbaring van een overledene. Tijdens het vervoer en de verzorging handelen wij naar de wensen van de opdrachtgever: een speciale route of het betrekken van de nabestaanden bij de laatste verzorging. De Heer Uitvaartzorg verhuurt ook airco`s, bed- en kistkoelingen en worden door ons geïnstalleerd bij een thuisopbaring.

Daarnaast verzorgen wij de repatriëring van en naar alle Europese landen. Onze medewerkers kunnen een overledene ook vervoeren binnen Nederland. Bijvoorbeeld van een mortuarium of luchthaven naar het uitvaarcentrum of een woning voor een thuisopbaring. Ook zijn wij actief in de postmortale zorg voor onder meer ProRail en de politie. Hiervoor heeft De Heer Uitvaartzorg ook de benodigde certificaten. Wij werken samen met gerenommeerde lokale en landelijke ondernemingen.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op 06-14763062

Eén van de goedkoopste verzorgings- en repatriëringsdiensten van Nederland

Overlijden melden?

Wij werken nauw samen met Van Kesteren Uitvaartzorg. Samen, met Marcel van Kesteren, kunnen wij u helpen met het organiseren van een passend afscheid. Voor het melden van een overlijden, maar ook voor een oriënterend gesprek of vragen over onze werkwijze kunt u dag en nacht contact opnemen via telefoonnummer 06-40871862. Neem ook gerust een kijkje op de website.